InscripcióInscripció al Curs 2018-2019

Obert el període d'inscripció del Curs 2018-2019
Arrenca el període de matriculació a l'EMG, comprès del dia 7 i fins al 31 de maig. La inscripció es fa únicament per via telemàtica. Qualsevol persona que vulgui matricular-se a l’EMG, que no sigui alumne/a del curs actual, solament podrà fer-ho mitjançant el procediment telemàtic. Les persones que es vulguin matricular i no disposin de connexió a Internet poden acudir als ajuntaments amb aula per formular la inscripció.

Noves propostes perquè ens acompanyeu aquest proper curs que començarà el el 12 de setembre de 2018 i acabarà el 21 de juny de 2019.
Sigueu benvinguts i benvingudes!

Condicions Generals:
Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'EMG.
Si teniu coneixements musicals, impartits per una escola de música o un conservatori, i desconeixeu quin és el vostre nivell, abans d'omplir el formulari de matriculació contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a edemg@girones.cat o truqueu al 972 21 35 33.
Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'EMG. En posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.
Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l'EMG amb la major promptitud possible.


El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.   
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web